02.02.2017.

Kiša vraća Vojvodinu kući ranije: Paločević čeka u NS, Meleg možda - u nedelju Voša protiv Voše


Pripreme fudbalera Vojvodine u Budvi ipak će trajati kraće nego što je bilo planirano

U gradu na obali mora, kiša je poremetila trenažni proces crveno-belih, a kako se slično vreme očekuje do kraja nedelje, procenjeno je da nema smisla da se ostaje do ranije planiranog datuma.

Ekspedicija Vojvodine će put Novog Sada krenuti autobusom u četvrtak, u sedam časova ujutro.

Crveno-beli su u Budvi proveli 10 dana i za to vreme su odigrali četiri prijateljske utakmice, pri čemu su ostvarili dve pobede (OFK Grbalj 3:1 i OFK Petrovac 2:0), jedan remi (Metalac 1:1) i jedan poraz (Sutjeska 1:2).

- Žao mi je što nismo u potpunosti bili u mogućnosti da odradimo plan priprema u Budvi, ali i ovako mogu da budem zadovoljan onim što smo uradili. Momci su trenirali veoma dobro, ozbiljno i disciplinovano, maksimalno se trudeći da poštuju sve ono što smo od njih tražili. Uz to, odigrali smo i četiri test- utakmice i pokazali u njima da kao ekipa rastemo, odnosno da smo sve bliži onom kako želim da Vojvodina igra na proleće – rekao je trener Ivanović.

Po povratku u Novi Sad, igrači će u petak dobiti slobodan dan, a od subote nastavljaju da treniraju punom snagom.
- Očekujem da nam se u Novom Sadu na treninzima priključe Aleksandar Paločević i, moguće je, Dejan Meleg. Paločevićev dolazak u Budvu bio je planiran za juče, ali zbog novonastalih okolnosti otkazan je i on će danas trenirati sa omladincima i kondicionim trenerom Aleksandrom Jankovićem, sačekaće saigrače i uključiti se u rad s njima. U nedelju ćemo odigrati utakmicu između sebe. Ranije smo ugovorili susret sa Radnikom iz Surdulice za 10. februar, a moguće je da naknadno organizujemo još jednu utakmicu. O svemu ćemo odlučiti kada budemo stigli kući.

izvor: fkvojvodina.rs, dnevnik.rs, foto: fkvojvodina.rs

Budva: Ivanović zadovoljan sa Iloskim, Kompaore ništa posebno, Todorović fizički nespreman