22.02.2017.

5. Business Café u Novom Sadu - Uspešan na svoj način


Četvrtak, 23. februar, od 19h – 21h

Klub ,,Kućerda - Balkan Beat Bar“, Stadion Karađorđe


U četvrtak, 23. februara u Novom Sadu kreće nova sezona Business Café-a, najpopularnijeg okupljanja preduzetnika  i onih koji žele zakoračiti u preduzetničke vode

Na tom putu iskustva i preporuke onih koji su postigli USPEH NA SVOJ NAČIN uvek su dragocena.

Gosti 5. Business Café događaja uveriće vas u to da je MOGUĆE USPETI i SADA i OVDE uprkos svemu i svima. A kako, saznajte od:

Borislava Despotovića, novinara RTV i voditelja emisije ,,Biznis monitor“ koja prati uspešne preduzetničke priče. Borislav je nedavno osvojio i Specijlnu nagradu NALED -a za doprinos reformama u preduzetništvu.

Slavice Davidović, vlasnice porodične firme ,,Gastro Planet Catering“.
Slavica već punu deceniju vodi porodični firmu koji se bavi pružanjem ketering usluga, a prepoznatljivi su po tome što umeju da slušaju želje svojih klijenata, jer smatraju da je individualni pristup svakom klijentu ključ uspešnog rada u ovoj vrsti posla.

Andrije Gerića, Novosađanina, dugogodišnjeg vrhunskog sportiste i kapitena odbojkaške reprezentacije, a danas uspešanog psihologa i mentalnog trenera sportista (mental sport coaching). Andrija je odličan primer kako posle uspešne sportske karijere stečeno znanje  iskustvo iskoristiti za novu profesiju.

Učesnike će kroz događaj voditi Marija Radojčić, vlasnica licence Business Café Srbija -  i sama preduzetnica koja hrabro razvija porodični biznis ,,Friški jazački sirevi”.

Cena ulaznice je 1000 dinara, a može se nabaviti na licu mesta ili putem Gigstix i Eventim -a.
Najnovije informacije dostupne su na Facebook stranici: Business Cafe Srbija


Business Café je najpopularnije okupljanje preduzetnika u 6 država i 19 gradova.
To je zajednica koja živi novi način poslovanja, razmenom iskustava, znanja i ideja!
Prvi Business Café održan je 2011. godine u Zagrebu, a vremenom se proširio putem licenci na ostatak regiona: Hrvatsku, Sloveniju, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru.
Na dosadašnjim okupljanjima, na preko 100 događaja u regionu predstavljeno je više od 300 preduzetničkih priča koje su inspirisale desetine hiljada učesnika  na hrabrost za vlastiti preokret.
U Srbiji je sa 2017. godinom otpočela 3 sezona koja osim Beograda i Novog Sada, najavljuje i preduzetničke priče iz još nekoliko gradova u narednom periodu.