07.01.2017.

Zašto je seks sa dobrim prijateljem uvek dobar?


Ništa nije potcenjenije nego seks sa dobrim prijateljem. Oni koji su imali iskustva u ovome kažu da je osećaj jako dobar, a sada vam otkrivamo zašto je to tako
U prijatelja već imate poverenja, ali ne očekujete neku ozbiljnu vezu, a postoje još neki razlozi...

1. Fokusirani ste na tehniku 

Kada vam pažnja nije usmerena na građenje romantične veze, fokus vam je na veštinama. Sigurno imate neku novu seksualnu pozu koju želite da probate, a sa prijateljem ćete biti opuštene i otvorene za sve i tako ćete poboljšati seksualni život. Fokus vam je na seksu, a ne upoznavanju osobe.

2. Slobodni ste da tražite ono što želite 

Kada krenete u novu vezu i kada se dogodi prvi seks, prirodno je da budete rezervisane povodom toga. Kada imate prijatelja sa kojim možete da vodite ljubav mnogo ste slobodniji i otvoreniji da tražite ono što u krevetu želite. Prijatelj nije osoba koju želite da impresionirate, zato ste i opušteniji i spremni na neverovatne orgazme.

3. Ukoliko je seks loš, možete da ga ostavite bez osećanja krivice 

Kada se u nekog zaljubite, lako vam je da ignorišete loš seks. Vama je toliko lepo kada ste zajedno da vam loš seks ne predstavlja nikakav problem. Ali, vremenom kako vasa veza napreduje, to počinje sve više da vam smeta. Sa prijateljem ukoliko je seks loš uvek možete da prekinete takav odnos, a da ne osećate krivicu jer nema takve emotivne veze između vas.

4. Ne doživljavate seks toliko ozbiljno 

Zdrava veza sa redovnim seksualnim odnosima je ključ produktivnog i srećnog života. Kada imate seks sa prijateljem fokusirani ste samo na seks, ali ga ne doživljavate ozbiljno. Seks vam tada ne predstavlja test da li ste sa partnerom kompatabilni ili ne, nego zabavu i eksperimentisanje koje se zavši dobrim orgazmom.

5. Učite šta vam se sviđa, a šta vam se ne sviđa 

Kada imate prijatelja sa kojim imate seksualne odnose to je dobra prilika da naučite više o svom telu. Tako možete otkriti mnogo stvari o njemu i kako na šta reagujete. Učeći o tome poboljšavate i svoj seksualni život.

izvor: b92.net, agencije, foto: nenetus/freedigitalphotos.net