13.01.2017.

Voša protiv Bačke u Bačkoj Palanci - pred polazak u Budvu


Fudbaleri Vojvodine treniraju u FC “Vujadin Boškov”, a kako je snežni pokrivač i dalje na travnatim terenima, juče se radilo s loptom na veštačkoj podlozi


U Novom Sadu crveno-beli će ostati do 19. januara, a zatim kreću na pripreme u Budvu. Dan ranije će, od 14 časova, u Bačkoj Palanci odigrati trening utakmicu protiv superligaša Bačke, na novom terenu s veštačkom travom.

Trenutno je na treninzima 35 igrača, računajući i momke koji su pozajmljeni novosadskom Proleteru, kao i one koji su na probi. Među igračima koji će pokušati da ubede stručni štab da imaju kvalitet da potpišu profesionelne ugovore sa Vojvodinom su dvojica momaka sa amričkog koledža (Metju Tili i Brajan Iloski), levi bek Dejan Ponjević i jedno poznato lice – Milan Spremo, momak koji je ponikao u Vojvodini i u mlađim kategorijama nagoveštavao visok potencijal.

Kadrovska situacija je dosta dobra, tačnije nema igrača koji imaju ozbiljnije zdravstvene probleme.- Trenutno u pogonu nisu trojica igrača – kaže dr Borko Vukosav. – Siniša Babić ne trenira zbog stomačnih tegoba, dok Mihajlo Nešković i Milan Lazarević imaju viroze. Sa druge strane, drago mi je da se Dženan Bureković oporavio od vrlo neugodne povrede zadnje lože i da trenira sa ostalim prvotimcima.

izvor: dnevnik.rs, foto: facebook.com/FudbalskiKlubVojvodina