09.01.2017.

Voša počinje pripreme - 33 fudbalera na prozivci


Fudbaleri Vojvodine danas su obavili lekarske preglede uoči početka priprema za drugi deo sezone

Posle 25 dana odmora, fudbaleri Vojvodine danas su se ponovo okupili. U domu zdravlja “Dr Cvjetković” u Novom Sadu, danas u sedam časova ujutro crveno-beli su imali zakazane lekarske preglede, kao obavezan deo medicinskog testiranja uoči početka priprema za drugi deo sezone. Prisutni su bili svi fudbaleri osim Marka Kordića i Nikole Trujića, koji će se saigračima priključiti u toku ove nedelje.

Prvi trening biće održan već sutra u 10 časova u FC “Vujadin Boškov” u Veterniku, a neposredno pre toga, biće održan sastanak na kojem će igračima biti predstavljen novi šef stručnog štaba Dragan Ivanović, kao i njegovi pomoćnici Vladimir Buač, Vlado Karakaš, Zdravko Perić i novi-stari trener golmana Saša Todić.

Prema planu Dragana Ivanovića, prvotimci Voše će čitave nedelje trenirati po dva puta dnevno, a u narednim danima u planu je i odigravanje prve prijateljske utakmice. Tačan termin ovog meča, kao i ime protivnika, biće poznati uskoro.

- Od srede krećemo s radom dva puta dnevno i to tako što ćemo kombinovati kondicione treninge i vežbe s loptom - rekao je Dragan Ivanović, koji je u pauzi prvenstva na mestu šefa struke nasledio Nenada Lalatovića koji je preuzeo ekipu Čukaričkog. - U hodu nam preostaje da preciziramo neke detalje, pa ću već danas više znati o tome gde ćemo odraditi udarni deo priprema. Uz to, biće mi puno toga jasnije i oko igrača na koje ću moći da računam.

Danas će biti precizirano i to gde će Novosađani obaviti pripreme. - Moramo da donesemo konačnu odluku po tom pitanju i uplatimo novac za pripreme - naglasio je predsednik kluba Dušan Mijić. - Vidite i sami da niko ne ide u Tursku zbog aktuelne političke i bezbednosne situacije u toj zemlji. Videćemo, sve će biti jasnije u ponedeljak.

O tome koliko se igrača očekuje na početku rada, s obzirom na činjenicu da su ekipu već napustili Nikola Ašćerić i Dušan Mićić, s kojima je postignut dogovor o sporazumnom raskidu ugovora, Mijić je dodao:
- Računamo da će se treneru Ivanoviću javiti ukupno 33 fudbalera na prozivci, a među njima su i oni koji su jesenas nastupali u novosadskom Proleteru. Na šefu struke je da donese svoj sud o svakom od kandidata, a jedino što u ovom trenutku mogu da kažem jeste to da niko od igrača nije tražio ispisnicu iz našeg kluba.

izvor: dnevnik.rs, fkvojvodina.rs, agencije, foto: instagram.com/nsinfo

Novosti: C.zvezda finišira pregovore sa Vojvodinom oko Planića i Melega