20.01.2017.

Ukida se suspenzija Voši - uplaćen novac


Navijače kluba mogu da raduju vesti

- Uplatili smo preostali deo duga, tako da ćemo u prelaznom roku moći da dovedemo i registrujemo nove igrače - rekao je predsednik FK Vojvodina Dušan Mijić. - Očekujemo da će nam u najkraćem roku suspenzija biti ukinuta.

Za sada je izvesno da će Voša potpisati ugovor s povratnikom Milanom Spremom, koji je igrom u utakmici sa Bačkom zadovoljio ukus i očekivanja trenera Ivanovića. O tome ko bi od eventualnih novajlija još mogao da bude interesantan timu iz Novog Sada, za sada nema konkretnijih informacija iz kluba.

Što se odlazaka tiče, sporazumne raskide ugovora su dobili Nikola Ašćerić i Dušan Mićić, a očekuju se vesti iz Antalije, gde je otputovao Novica Maksimović na konačni dogovor sa kazahstanskom ekipom Atirau.

- Malo se sve odužilo, čekam predsednika kluba da potpišemo ugovor i verujem da će se to i dogoditi danas ili sutra - kratko je rekao sjajni defanzivni vezni fudbaler Maksimović.

U ovom trenutku nije poznato šta će se dešavati s Nikolom Aksentijevićem i Milošem Trifunovićem koji ne treniraju s crveno-belima i nagovestili su želju da promene sredinu. Konkretne ponude za njih još uvek nisu stigle, dok Nenad Gavrić svakodnevno radi u Veterniku i nejasno je hoće li ostati u klubu, ili će i on rešiti da obuče dres neke druge ekipe.

Igrače Voše u nedelju ujutro očekuje odlazak na crnogorsko primorje. Zbog obaveza prema reprezentaciji Srbije, koju 29. januara u San Dijegu očekuje prijateljski susret sa selekcijom SAD, na pripreme neće poći Aleksandar Paločević i Vladimir Kovačević, a konačni spisak putnika za Budvu biće poznat sutra.

izvor: dnevnik.rs, foto: instagram.com/nsinfo