25.01.2017.

Švedski bend pronašao devojku iz "Slagalice" - biće specijalna gošća na koncertu


Devojka koja je u kvizu “Slagalica” tačno odgovorila na pitanje iz koje je zemlje hevi-metal grupa “Sabaton”, Sanja Milovanović iz Donje Rače, biće specijalna gošća na koncertu slavnih Šveđana

Kada je “Sabaton” na Fejsbuku objavio snimak iz “Slagalice” i poziv fanovima da im pomognu da saznaju identitet devojke, ova društvena mreža se usijala.

"Za objavu 'Sabatona' saznala sam preko prijatelja, jer su samo nekoliko minuta nakon objave počeli da me zasipaju porukama da me grupa traži kako bi mi poklonila karte za njihov predstojeći koncert. Bila sam oduševljena njihovim gestom i prezadovoljna pozitivnim komentarima i čestitkama zbog tačnog odgovora. Čast mi je što ću biti na koncertu u društvu njihovih najvernijih obožavalaca u Srbiji", kaže Sanja Milovanović za Večernje novosti.

Sanja tvrdi da za “Sabaton” zna od srednje škole, kada je počela da sluša metal muziku, a sada je apsolvent srpskog jezika na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. U ponedeljak su se ponovo oglasili i članovi “Sabatona”.

"Kao metal grupa nismo navikli na pažnju u TV kvizu, pa nam je to bilo novo i uzbudljivo iskustvo", naveo je “Sabaton” u saopštenju.

"I mi imamo sličan format u našoj domovini Švedskoj, gde je bend veoma popularan, tako da smo ovo prihvatili kao znak da smo postali popularna grupa i u Srbiji. Jedva čekamo da za nekoliko nedelja dođemo u Beograd i odsviramo koncert."

izvor: novosti.rs, agencije, foto: youtube.com