08.01.2017.

Stvar koja uvek “pali” kad vam je seks loš i želite da osvežite vezu


Nema ničeg goreg nego kada se pojavi period u kojem prema partneru ne osećate neku posebnu strast
Ipak, postoji toliko stvari koje možete da uradite kako biste se ponovo povezali sa partnerom. Nešto što uvek pali su "prljave reči" u krevetu.

Da, sigurno vam zvuči bez veze, ali istina je da ukoliko promenite način na koji pričate jedno sa drugim, to će promeniti neke stvari i na seksualnom planu. Evo i kako:

1. Setićete se da ste seksualna bića 

Kada ste u dugoj vezi, normalno je da ne osećate više uzbuđenje. Navikli ste da seks imate svaki dan a sada ćete biti srećni da ga imate jednom mesečno. Ukoliko pokušate da ovom tehnikom poboljšate seksualni život, onda ćete se iznenaditi kako ćete osvežiti vezu.

2. Probaćete nove stvari u krevetu 

Sigurno vam je dosadilo da sa partnerom svaki put radite iste stvari u krevetu. Promenite to, jer i loš seks ubija vezu. Sa ovim trikom, otkrićete nove stvari koje oboje želite da probate.

3. Podstičete iskreni razgovor 

Sigurno vam je neprijatno da koristite perverzne reči pre seksa sa partnetrom, ali ukoliko imate slobodu da ih izgovarate, to znači da ste u vezi dovoljno otvoreni i imate poverenja jedno u drugo.

4. Bolje ćete se osećati 

Ljutiti ste jer vaš partner nije oprao sudove i sada biste rado da iskalite bes na njemu i smirite se. Ali zašto ne biste loša osećanja zamenili produktivnim? Nazovite ga nekim perverznim imenom, seks će vam smanjiti ljutnju, a i negativna osećanja zameniti pozitivnim.

5. Videćete partnera u novom svetlu 

Veoma često u vezama zaboravimo da, iako dobro poznajemo našeg partnera, opet on poseduje još neke delove ličnosti koje nam još nije otkrio. Ukoliko koristite perverzne reči, partnera ćete videti na nov način i to će vam sigurno biti vrlo simpatično.

izvor: b92.net, agencije, foto: imagerymajestic/freedigitalphotos.net