24.01.2017.

Spremo spreman za Vošu, uskoro potpis - Iloski veruje u svoj kvalitet


- Moji prvi utisci su super. Drago mi je što sam se vratio u Vojvodinu
i nadam se da će sve proteći po planu, odnosno onako kako smo i zamislili. Za sada sve ide kako treba, a atmosfera je stvarno dobra i igrači su pozitivni – kaže Milan Spremo.

Kako si doživeo poziv Vojvodine da se vratiš u njene redove?

- Bilo mi je veoma drago zbog toga. Iz Vojvodine sam otišao u vreme dok su je vodili neki drugi ljudi i zato sam srećan što mi je sadašnja uprava, zajedno sa trenerom, uputila poziv da se vratim. U međuvremenu sam promenio tri-četiri kluba, ali Vojvodina je sigurno najveći klub među njima i znači mi mnogo što sam opet dobio priliku da nastupam za nju.

Kakav je tvoj trenutni status i kada očekuješ da će on definitivno biti rešen?

- Iako se pojavila informacija da sam ja na probi, kada sam razgovarao sa ljudima iz kluba, dogovorili smo se da dođem da treniram, ali da to nije nikakva proba. Došao sam da potpišem ugovor i verujem da će tako i biti.

Kako ti deluje sadašnja ekipa i koliko igrača poznaješ iz ovog sastava? Koliko si ti drugačiji sada u odnosu na vreme kada si otišao iz kluba?

- Poznajem dosta igrača, a mislim da je ovaj tim dosta kvalitetan i da ima potencijal. Uostalom, izboreno je treće mesto i došlo se do plej ofa za Ligu Evrope, a to sigurno nije slučajno. Što se mene tiče, napredovao sam dosta i shvatio neke stvari, odnosno šta mora da se promeni da bih igrao ozbiljan fudbal. Mislim da sam se dosta promenio u odnosu na taj period i ako Bog da, doprineću Vojvodini da ostvari što bolje rezultate.

Ove zime, Vojvodina je dobila i novog šefa stručnog štaba Dragana Ivanovića. Kakav je tvoj prvi utisak o radu sa njim?

- Novog šefa stručnog štaba poznajem od ranije, a kod njega mi se posebno sviđa to što se mnogo radi sa loptom, jer volim takve treninge. Nadam se da ću se uklopiti u tim, kao i u njegove zamisli.

Šta očekuješ od Vojvodine u nastavku sezone?

- Voleo bih da osvojimo Kup i da doguramo što više možemo u prvenstvu – poručio je Spremo.Povratnik u redove crveno-belih Milan Spremo još uvek nije potpisao ugovor, ali se od početka uključio u treninge.
- Sve smo se dogovorili rukovodstvo kluba i ja i ostalo je još samo da stavim potpis na ugovor. Verujem da će se to dogoditi tokom narednih dana – rekao je Spremo.

Brajan Iloski, Amerikanac makedonskog porekla,je u Budvi sa ekipom. Trener Ivanović želi da proveri mogućnosti ovog omalenog fudbalera.

- Prvi put sam u Srbiji, ali pomalo razumem srpski jezik. Baka i deda su mi iz Makedonije, tamo sam bio nekoliko puta i imam veliku želju da ubedim trenera da zaslužujem njegovo poverenje i zaigram za Vojvodinu – poručio je Iloski, koji veruje u svoj fudbalski kvalitet.

izvor: fkvojvodina.rs, dnevnik.rs, agencije, foto: fkvojvodina.rs

Meleg: Razmišljam samo o Vojvodini, nema nijedne ponude - Jako mi je žao što ne mogu da idem na pripreme