13.01.2017.

Spremo i Ponjević stigli u Vošu na probu


Levi bek OFK Odžaka Dajan Ponjević (27) i vezista Javora Milan Spremo (21) priključili su se radu sa prvotimcima Vojvodine
s obzirom na to da će naredni period provesti na probi i pokušati da zadovolje kriterijum šefa stručnog štaba Dragana Ivanovića.

Posle Brajana Iloskog i Metjua Tilija, još dva nova igrača priključila su se radu sa fudbalerima Vojvodine. To su levi bek OFK Odžaka Dajan Ponjević i vezista Javora Milan Spremo, koji će u narednih nekoliko dana pokušati da se nametnu šefu stručnog štaba crveno-belih Draganu Ivanoviću i tako se izbore za ostanak u redovima “stare dame”.

Dajan Ponjević je rođen 10. februara 1989. godine u Jajcu, a proteklu polusezonu proveo je u ekipi OFK Odžaka, trenutno pretposlednjeg tima u Prvoj ligi Srbije, za koji je prošle jeseni odigrao šest utakmica. Karijeru je počeo u RFK Novi Sad, a kasnije je nastupao za Modriču, Leotar, Zvijezdu (Gradačac), Proleter, Marsoniju (Hrvatska) i Bačku, da bi letos pristupio ekipi OFK Odžaka.

S druge strane, Milan Spremo je rođen 27. aprila 1995. godine u Novom Sadu i prošao je omladinsku školu “Ilija Pantelić”, a za prvi tim je debitovao u sezoni 2013/14. Tokom karijere, nastupao je još za Slogu (Petrovac na Mlavi), Proleter i Celje, da bi proteklog leta prešao u Javor, za koji je jesenas nastupio na 15 zvaničnih mečeva. Igra u veznom redu, a najbolje se snalazi na poziciji levog krila.

Fudbaleri Vojvodine treniraće u FC “Vujadin Boškov” do 19. januara, kada će ekipa otputovati na pripreme u Budvu, a konačan spisak igrača koji će putovati u Crnu Goru biće poznat neposredno uoči polaska na put.

izvor, foto: fkvojvodina.rs