30.01.2017.

Saša Todić: Kordić, Perić i Rockov imaju podjednake izglede da budu u startnoj postavi


Voša je na pripremama u Budvi, očekuje se povratak Paločevića iz SAD i rasplet oko eventualnog transfera Melega

I dalje je na terapiji golman Marko Kordić zbog povrede čašice kolena, dok su svi ostali prvotimci zdravi i dobro treniraju. Zajedno s trenerom Ivanovićem, osluškuju se vesti o odlasku ili ostanku dva veoma važna igrača kakvi su Dejan Meleg i Aleksandar Paločević. Za sada, konkretnih novina na ovu temu nema, ali se očekuje da će već sutra sve biti mnogo jasnije, jer se 31. januar u ponoć završava prelazni roku u Evropi.

Danas će Vojvodina odraditi dva treninga na terenima u Jazu, a sutra će odigrati dve test utakmice – prepodne s Metalcem iz Gornjeg Milanovca, a u popodnevnim časovima s Petrovcom, na stadionu u Petrovcu.

U subotu, poslednjeg dana priprema, Novosađani će odigrati, takođe, dve utakmice, a rivali će im biti Iskra iz Danilovgrada i Dinamo iz Vranja.

Veoma je zadovoljan trener golmana Saša Todić načinom na koji treniraju čuvari mreže. Iskusni Todić je prvog dana rekao da Kordić, Perić i Rockov imaju podjednake izglede da budu u startnoj postavi, tako da je borba za to mesto žestoka.

- Učinak na terenu najviše će uticati na odluku ko će biti prvi golman – rekao je Todić. – Mladi Emil Rockov se sve više nameće, jer je reč o kvalitetnom čuvaru mreže, ozbiljnom i vrednom mladiću i pravom profesionalcu.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: fkvojvodina.rs