06.01.2017.

Paločević: Igrač sam novosadskog kluba - i želja mi je da prilikom mog transfera zaradimo i Vojvodina i ja


Jedna od potencijalnih zvezda transfer-perioda, kako stvari stoje, biće fudbaler Vojvodine Aleksandar Paločević
kojem ugovor s Novosađanima, doduše, ističe naleto, a on želi da već ove zime promeni klupske boje. Pored inostranih ekipa, u trku za odličnim vezistom crveno-belih (ne)očekivano se uključio i Partizan.

- Imao sam, iskren da budem, neku malu priču s ljudima iz Partizana, ali ništa konkretno, još manje sa izvesnim završetkom - rekao je Paločević. - Kod roditelja sam u Jagodini, lagano treniram i spremam se da u ponedeljak dođem na prozivku u Novi Sad. Da se ne lažemo, prija mi interesovanje Partizana, ali, ponoviću, prioritet mi je da odem u inostranstvo. Ponude pristižu, za sada ne znam puno o njima i ozbiljnije ću početi da razmišljam o svemu kada dođe pravo vreme.

Po vestima na brojnim internet portalima, kao i u pojedinim štampanim medijima, crno-beli i Paločević su pronašli zajednički jezik. Ostalo je da se navodno o transferu dogovore.

- Moj menadžerski tim je ovlašćen da pregovara u moje ime i zaista ne mogu ništa konkretnije na tu temu da dodam. Dogovor je da sagledamo ponude, da posle toga porazgovaram sa članovima moje porodice i, posebno, s mojim ocem i da tek onda prelomim. Naravno, moje mišljenje biće presudno, jer radi se, uostalom, o mojoj karijeri, ali u ovom trenutku se time ne opterećujem. Čitam i ja novine, ali jedino je sigurno da ću se pojaviti na prozivci Vojvodine. Igrač sam novosadskog kluba, poštujem svoje profesionalne obaveze i želja mi je, to još jednom želim da podvučem, da prilikom mog transfera zaradimo i Vojvodina i ja. Do početka prelaznog roka ima još dosta vremena, videćemo šta će se sve izdogađati i tek onda ću moći da budem mnogo konkretniji – rekao je, zajedno sa Filipom Malbašićem, jesenas najbolji Vojvodinin strelac.

izvor: dnevnik.rs, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

Predsednik Voše: Ne želimo da pojačavamo C.zvezdu i Partizan - to je suština cele priče