22.01.2017.

Meleg: Razmišljam samo o Vojvodini, nema nijedne ponude - Jako mi je žao što ne mogu da idem na pripreme


Fudbaleri Vojvodine krenuli su u nedelju ujutro na drugi deo priprema u Budvu
ali u autobusu, neočekivano, nije bilo mesta za kapitena novosadske ekipe Dejana Melega.

U medijima se pojavila informacija da je ostao u Novom Sadu kako bi dogovorio detalje ugovora sa liderom "Cvajte" Braunšvajgom, pominju se i još neki drugi zainteresovani timovi iz Holandije i Nemačke, ali on u razgovoru za Mondo kaže da nema ponuda.

"Predsednik Nadzornog odbora gospodin Dragoslav Vuković mi je saopštio da neću putovati sa timom na pripreme. Što se tiče Braunšvajga – ponuda nije ni došla u klub tako da ne mogu ni da pričam o tome kada ne postoji...", kazao je Meleg.

Kapiten "stare dame" je u prethodnoj polusezoni bio jedan od najvažnijih igrača i u 27 nastupa u svim takmičenjima zabeležio je 9 golova i 5 asistencija.

"Jako mi je žao što ne mogu da idem na pripreme sa svojom ekipom na čelu sa Draganom Ivanovićem, ali moram da budem profesionalac i ispunjavam svoje obaveze maksimalno", rekao je on i dodao da ostaje u Novom Sadu gde će trenirati sa kondicionim trenerom Jankovićem.

Više puta je ponovio da mu je želja da ostane u Vojvodini, sa kojom želi da osvoji bar jedan trofej, a da bi nakon toga želeo da se ponovo oproba u inostranstvu.

"Razmišljam samo o Vojvodini. Trenutno nema nijedne ponude", istakao je Meleg za Mondo kojem je ovo drugi "mandat" na "Karađorđu".

izvor: mondo.rs, agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

Novica Maksimović potpisao za Atirau - Voša putuje u Budvu (SPISAK)