21.01.2017.

Iz Voše u inostranstvo: Mnogi igrači na 'izlaznim vratima' - Meleg, Jovančić, Malbašić, Planić...


Vojvodina u nastavak sezone ulazi sa novom upravom, novim trenerom i starim problemima

Doskorašnji trener kruševačkog Napretka, Dragan Ivanović, stupio je na dužnost novog šefa stručnog štaba Vojvodine i nakon deset dana rada na novom poslu u FC "Vujadin Boškov" zadovoljan je urađenim na treninzima, ali ga brine neizvesna sudbina mnogobrojnih prvotimaca.

"Mnogi igrači su na 'izlaznim vratima'. Pored Maksimovića, koji ide u Kazahstana, tu su i Malbašić, Meleg, Jovančić... Biće to teško nadoknaditi. Mladi igrači iz Prve lige su u ovom trenutku neiskusni za rejting Vojvodine", objasno je Ivanović koji je naglasio da je njegova ekipa, bez obzira na hladno i snežno vreme u Srbiji, radila na taktičkoj periodizaciji.

Ivanović ističe da je u prvi plan stavljeno rešavanje dugovanja...

"Pojačanja... Pitanje je šta su pojačanja u ovakvoj finansijskoj situaciji. Svakoga dana poverioci 'kucaju na vrata'. Imamo velikih problema da ovo održimo, a teško ćemo moći neka pojačanja da dovedemo. Voleo bih da određena grupa igrača ostane, da budu kostur tima, i da mogu da podmladim sa našim kadrom, pa ćemo da vidimo koji je to maksimum ekipe. Ne može se na silu. Bolje sačuvati klub nego srljati u dugove...", rekao je Dragan Ivanović za Mondo.

"Razgovarao sam sa Melegom i on nije zainteresovan za odlazak u Crvenu zvezdu. Bio je već u Ajaksu, video je kako to funkcioniše, čak je i Planić više raspoložen da traži neki inostrani angažman", objasnio je situaciju Ivanović.

Pročitajte više>> izvor: mondo.rs, foto: instagram.com/nsinfo