28.01.2017.

Ivanović: Drugo poluvreme zabrinjavajuće - Očekujem da će se Paločević i Meleg vrlo brzo vratiti u tim


Vojvodina je danas pobedila OFK Grbalj rezultatom 1:3 (0:3), u prijateljskom meču odigranom u Radanovićima

- Grbalj je danas želeo da igra utakmicu i to je veoma dobra ekipa. Konstantno su želeli da se nadigravaju i to nam je odgovaralo. Obratili smo pažnju na sve linije tima, bili smo koncentrisani i znali smo da iskoristimo svaku situaciju koju nam je protivnik ostavio. U prvom poluvremenu smo delovali takmičarski, ali je u drugom došlo do opuštanja. Želeo sam svim momcima da ukažem priliku, pa smo imali dve-tri stopostotne prilike, ali je isto tako i protivnik mogao da postigne dva-tri gola. Drugo poluvreme je malo zabrinjavajuće, ali gledaćemo to da popravimo na narednim utakmicama, već u utorak protiv Metalca i Petrovca – kaže Ivanović.

On je zadovoljan pojedinim igračima koji su ove zime stigli u redove Vojvodine, ali smatra da ekipa mora još da se pojača.

- Maslać je odigrao sasvim korektno, a Spremo izvanredno. Danas je počeo utakmicu od početka, zato što je na prošlom meču, kao i na treninzima, pokazao da se ozbiljno nameće za mesto među startnih 11 igrača. Međutim, sigurno da nam je potrebno još pojačanja, a tu najpre mislim na golgetera i štopera. Očekujem da će se Paločević i Meleg vrlo brzo vratiti u tim, te smatram da će Vojvodina onda biti spremna za nastavak prvenstva – rekao je Ivanović.

Šef stručnog štaba Vojvodine odlučio je da svojim igračima sutra da slobodan dan, pa će crveno-beli sa treninzima nastaviti u ponedeljak, kada će opet raditi po dva puta dnevno.

izvor: fkvojvodina.rs