28.01.2017.

Gavrić iz Voše u Lučane - Kačavenda u Zorju


U Mladost dolazim, posle neuspešne sezone u Vojvodini, čemu su kumovali drugi razlozi

– Doveli smo odličnog igrača. Želeo sam da pojačam konkurenciju na krilnim pozicijama. Gavrić je dobro rešenje, poznajem ga još iz vremena dok sam trenirao Napredak – rekao je Nenad Milovanović, trener Mladosti, prenosi Žurnal.

Saradnji sa nekadašnjim šefom raduje se i Gavrić. Iako je propustio prvi deo priprema novajlija u timu Mladosti veruje da će se brzo adaptirati.

– Drago mi je što ću sarađivati sa Nenadom Milovanovićem. U Mladost dolazim, posle neuspešne sezone u Vojvodini, čemu su kumovali drugi razlozi, ali ne bih sada o tome. Došao sam u organizovan i stabilan klub. Nadam se da ću dobrim igrama pomoći ekipi da izbori plasman u plej-of, a sebe afirmisati i direktno iz Lučana napraviti inostrani angažman – rekao je Gavrić.

Vojvodina je ostala bez još jednog talentovanog mladića iz svoje škole, koji je stasao u Novom Sadu, ali lale od toga neće imati velike koristi, piše Žurnal.

Anđelo Kačavenda (19) novi je član Zorje. Mladi Novosađanin je ponikao u omladinskoj školi Vojvodine.

Nije debitovao za prvi tim, ali to klubu iz Luganska nije smetalo. Kačevenda će u Zorji stasavati uz 35-godišnjeg Željka Ljubenovića.

izvor: zurnal.rs, agencije, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić

Meleg trenira sa omladincima: Želi da ostane u Vojvodini - ali ako ne računaju na njega, traži novi klub (VIDEO)