11.01.2017.

FK Vojvodina ide na pripreme u Budvu


Posle lekarskih pegleda i testiranja fizičkih sposobnosti, fudbaleri Vojvodine odradili su prvi radni dan na zimskim pripremama
U prepodnevnim satima, podeljeni u dve grupe, vežbali su u teretani, dok je za poslepodne planirano trčanje na terenima u Fudbalskom centru “Vujadin Boškov”. Svi oni, a s njima i dvojica momaka koji su došli na probu iz SAD - igrač sredine terena Brajan Iloski (22) i desni bek Metju Tili (23) su ispunjavali zadatke koje su pred njih postavljali kondicioni treneri Zdravko Perić i Aleksandar Janković.

- U Novom Sadu ćemo trenirati do 19. januara, kada ćemo otići na udarni deo priprema u Budvu - rekao je predsednik kluba Dušan Mijić. - Rešena je i ta dilema i verujem da će na crnogorskom primorju ekipa imati optimalne uslove za rad i da će trener Dragan Ivanović moći sve planirano da sprovede u delo. Što se momaka koji su došli na probu tiče, reč je o dvojici fudbalera s koledža, koje su uočili naši treneri u SAD.

Nažalost, vremenski uslovi su takvi da nemamo sada priliku da vidimo šta i koliko mogu, pa će oni, dok ekipa bude u Budvi, ostati ovde i trenirati, a po povratku prvotimaca dobiće priliku da se prikažu pred trenerom Ivanovićem. On će, zajedno sa saradnicima, proceniti da li su za Vojvodinu ili ne.

Tokom boravka u prestonici crnogorskog turizma, igrači Vojvodine biće smešteni u modernom hotelu “Bracera”. Prema planu, tamo će ostati do 1. februara, a onda im sledi povratak u Novi Sad i fini radovi na brušenju forme koju žele do početka prolećnog dela prvenstva, 18. februara, kada gostuju Spartaku u Subotici.

izvor: dnevnik.rs, agencije, foto: fkvojvodina.rs