19.01.2017.

Delfi do kraja godine zapošljava još 1.000 ljudi - otvorena većina radnih mesta


Drugi Dan karijere američke automobilske kompanije „Delfi” održan je u okviru manifestacije „Ledena šuma” u Dunavskom parku

Tom prilikom su svi zainteresovani Novosađani mogli da se raspitaju o načinu poslovanja te firme, slobodnim radnim pozicijama, predaju svoje radne biografije i učestvuju u kvizu. Na oduševljenje predstavnika „Delfija”, decembarski prvi Dan karijere je prošao i više nego zadovoljavajuće, a i drugi je pretendovao da bude podjednako dobar. To potvrđuje i okvirna cifra od pedesetak zainteresovanih sugrađana koji su posetili štand te kompanije u prvom satu.

U porodičnom ambijentu, negujući upravo takve vrednosti, „Delfi” je pravi mamac za nezaposlene Novosađane. Budući da ta kompanija ima zadatak da do kraja 2017. godine zaposli još hiljadu ljudi, otvorena je većina radnih mesta, od operatera u proizvodnji, magacionera do logističke podrške i slično.

– Neki kandidati koji dođu znaju za koju su poziciju zainteresovani, dok se drugi informišu pa onda zajedno dođemo do zaključka za koju je poziciju najbolje da konkurišu – objašnjava specijalistkinja za ljudske resurse kompanije „Delfi” Nataša Dragičević. – Mi se trudimo da budemo primer najboljeg poslodavca u Novom Sadu i okolini. Do sada smo zaposlili više od 1.400 ljudi, a sve radimo u skladu sa Zakonom o radu. U planu je da u februaru održimo treći Dan karijere na ovoj lokaciji, a kasnije ćemo učestvovati na sajmovima zapošljavanja, a možda organizujemo i naše.

izvor: dnevnik.rs, foto: facebook.com/klizalisteledenasuma


Ukoliko ste zainteresovani za rad u kompaniji Delphi, Vaš CV možete ubaciti u Delphi CV kutiju koja se nalazi u restoranu “Ledena šuma”. Svakog meseca možete očekivati gostovanje regrutera kompanije Delphi koji će Vas informisati o slobodnim radnim mestima u kompaniji.