17.01.2017.

Besplatan dvomesečni kurs za frizere


Udruženje "Prevent" iz Novog Sada organizuje dvomesečni besplatni kurs za frizere, namenjen nezaposlenim mladim osobama uzrasta od 15 do 30 godina
Rok za prijavu zainteresovanih je 23. januar.

Za kurs nije potrebno prethodno iskustvo, ali je neophodan tolerantan, nediskriminišući pristup prema seksualnim radnicama koje će takođe biti učesnice kursa, navodi se u pozivu.

Kurs je besplatan za sve koji budu pohađali više od 80 procenata časova. Polaznici koji budu odustali od obuke biće obavezni da plate troškove nastave.

Program počinje poslednjeg vikenda u januaru mesecu, a realizovaće se u prostorijama udruženja "Prevent" u Novom Sadu, u ulici Jovana Subotića 19.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla edukacijeprevent@gmail.com. U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, mesto prebivališta, datum rođenja, broj telefona i zanimanje. U naslovu mejla potrebno je napisati: „Prijava za frizerski kurs", a uz prijavu treba priložiti i motivaciono pismo.

Frizerski kurs je jedna od aktivnosti na projektu „Mladi su izvor energije" koji udruženje "Prevent" sprovodi uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: ilustracija, marin/freedigitalphotos.net