23.12.2016.

Snoubord takmičenje - pa skijanje, sankanje, grudvanje... ispred Spensa


Snoubord takmičenje u gradskim uslovima "Avalanch Risk City Jam" biće u održano u Novom Sadu
23. i 24. decembra, na platou ispred Spensa, najavili su danas organizatori.

Organizatori manifestacije će za tu specijalnu priliku izgraditi privremenu ski i snouboard stazu, a taj događaj je jedinstven u celom regionu.

U petak, 23. decembra na platou će se od 17 časova okupiti najistaknutiji skijaši i 'borderi' iz istočne Evrope i regiona, a osim u atraktivnim vožnjama koje će izvoditi sportisti, posetioci će moći će da posete i Zimsko selo.

Kako se navodi, u okviru Zimskog sela u ponudi će biti program za sve uzraste, adrenalin poligoni, stena za penjanje, zip line, zona za planinasko skijanje i snoubording kao i za planinske bicikliste.

Na stazi koju će prvog dana koristiti borderi, u subotu će se skijati i sankati deca, a biće organizovano i mini takmičenje u skijanju za najmlađe, grudvanje i isprobavanje zimskih olimpijskih disciplina, a u kreativnom kutku posetioci će moći da se oprobaju u pravljenju novogodišnje dekoracije i ukrasa od leda.

"Avalanch Risk City Jam" organizuje udruženje Fruška gora uz podršku Sportskog poslovnog centra Vojvodine - SPENS, Turističke organizacije Grada Novog Sada, Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada, Turističke organizacije Srbije, Ski saveza Srbije i drugih prijatelja programa.

Više informacija može se pronaći na sajtu www.arsf.rs, kao i na facebook stranici "AvalancheRisk".

izvor: Beta, agencije, foto: youtube.com

Stiže sneg ispred Spensa: Skijanje, sankanje, grudvanje - Snowboard takmičenje (VIDEO)