21.12.2016.

Šćepanović pred Skupštinu FKV: Verujem da je moguće i neophodno pronaći rešenje


Bivši predsednik novosadskog kluba pridružio se apelu gradskim vlastima da nađu rešenje za tešku situaciju. Smatra da je situacija rešiva, uz kompromise

"Klub je dobro organizovana i uspešna sportska organizacija, sa trenutnom krizom međuljudskih odnosa zbog razmimoilaženja mišljenja. FK Vojvodina je zvanično klub od posebnog značaja za autonomnu pokrajinu Vojvodinu, jedna od institucija grada Novog Sada, koja je uz Maticu srpsku i Srpsko narodno pozorište bila oduvek ponos Novog Sada. Zato apelujem da pokrajinska administacija i grad Novi Sad pomognu savetima u pronalaženju najcelishodnijeg rešenja za rešavanje aktuelne problematike", izjavio je Šćepanović za Mondo.

Bivši čelnik "lala" pozvao je sve dosadašnje sponzore da ostanu uz klub, kao i da navijači, veterani, treneri, igrači, zaposleni u klubu ostanu jedinstveni, kao i svi "koji iskreno žele dobro Vojvodini".

Na pitanje da li uopšte postoji rešenje za izlazak iz trenutne situacije, Šćepanović odgovara pozitivno.

"Siguran sam da, uz malo dobre volje, mogu da se prevaziđu lične sujete i animoziteti među ljudima. Nije pristojno da se uznemirava sportska javnost razmiricama u FK Vojvodina", naglasio je Šćepanović, pa dodao:

"U interesu kluba, Novog Sada, srpskog fudbala i svih ljubitelja sporta i celokupne javnosti, verujem da je moguće i neophodno pronaći rešenje, da Vojvodina bude ponovo inspiracija mladima i ponos svima nama".

izvor: mondo.rs, agencije, foto: arhiva, fkvojvodina.rs