Pogledajte kako izgleda Ledena Šuma u Dunavskom parku (VIDEO)


16. decembra u srcu Novog Sada, u Dunavskom parku, uz veličanstven program, otvorena je prva zimska manifestacija -  Ledena Šuma
Klizanje na zatvorenom klizalištu na površini 1.200 m2 i uživanje u čaroliji parka na ledenoj stazi koja okružuje jezero, daju potpuno novu dimenziju tom zimskom sportu. Klizači će uživati u prelepom ambijentu Dunavskog parka koji će biti otvoren i prohodan za sve one koji požele da dođu. Kako su naveli organizatori manifestacije, Udruženje Kvart Medija, ulaz u park se neće naplaćivati dok će ulaz na ledenu površinu biti tarifiran po povolјnoj ceni, a u prepodnevnoj smeni, namenjenoj isklјučivo deci, klizanje će biti besplatno uz stručni nadzor instruktora klizanja. Na natkrivenoj, popločanoj platformi uz sam rub klizališta posetioci će moći da uživaju u svakodnevnim nastupima muzičkih sastava, pozorišnih trupa i animatora, a moći će da uzmu učešće i u kreativnim i edukativnim radionicama.


Uz podršku grada Novog Sada, kompanije Soko Štark i drugih privatnih sektora, zima u Novom Sadu će ove godine dobiti potpuno novo značenje.

Organizacija manifestacije Ledena Šuma pod okriljem je Udruženja Kvart Medija koje iza sebe ima niz realizovanih projekata čiji je cilj bio edukacija građana  kao i vraćanje zaboravljenih kulturno-umetničkih sadržaja ciljnim grupama. Kvart medija je prepoznala festivalski potencijal grada Novog Sada i u zimskim danima i na taj način upotpunila turističku i manifestacijsku ponudu grada tokom cele godine.