19.12.2016.

Pismo gradonačelniku - pred Vošinu Skupštinu


U redakciju Dnevnika stiglo je pismo koje su, u ime Omladinske škole “Ilija Pantelić” i stručnog štaba FK Vojvodina
potpisali direktor škole Duško Grujić i sekretar stručnog štaba Dragomir Vukićević.

Tekst pisma koje su gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću uputili Duško Grujić i Dragomir Vukićević, prenosimo u celini, bez ispravki.

“Poštovani gospodine Vučeviću,

Obraćamo Vam se ispred Omladinske škole FK Vojvodina “Ilija Pantelić” i Stručnog štaba kluba zbog ostavke članova Upravnog odbora, a nakon neusvajanja Nacrta Statuta za koji se glasalo na Skupštini FK Vojvodina.

Želimo da Vam saopštimo da je Omladinska škola FK Vojvodina do dolaska generalnog sponzora, gospodina Dragoljuba Zbiljića, sredinom jula 2016. godine bila u ozbiljnim finansijskim problemima i bez primanja ličnog dohotka radnika duže od šest meseci. Formiranjem Poslovnog tima na čelu sa gospodinom Dragoljubom Zbiljićem, vratio se optimizam i videla se svetla budućnost kluba. Takođe, od dolaska Poslovnog tima isplaćeno nam je pet plata. Više od plata značilo nam je jedinstvo, snaga autoriteta ljudi koji su se pojavili u klubu, a znamo da su vlasnici najvećih kompanija u gradu. To je bio prvi put u novijoj istoriji kluba da je neko na čelu istog izneo konkretan i jasan plan stabilizacije kluba i način za rešavanje nagomilanih problema, odnosno dugova.

Molimo Vas da svojim autoritetom utičete na predsednika Poslovnog tima, gospodina Dragoljuba Zbiljića, da ostane sa nama u klubu, da se zajedno borimo sa postojećim problemima, jer je to čovek kome mi zaposleni u klubu apsolutno verujemo. Takođe Vas molimo da, ukoliko je moguće, organizujete sastanak u Vašem Kabinetu na kome bi bili prisutni ispred FK Vojvodina, direktor Aleksandar Dunđerski, direktor Omladinske škole “Ilija Pantelić”, Duško Grujić, predsednik Skupštine kluba, Milan Davidov, sekretar Stručnog štaba, Dragomir Vukićević, predstavnik Radne zajednice, predstavnik Uprave u ostavci i predsednik Poslovnog tima, Dragoljub Zbiljić.
S poštovanjem,

Duško Grujić, direktor Omladinske škole “Ilija Pantelić” i Dragomir Vukićević, sekretar stručnog štaba FK Vojvodina.”

izvor: dnevnik.rs, foto: fkvojvodina.rs

Žele da se vrati Zbiljić - Sastanak kod Vučevića pred izbornu Skupštinu FK Vojvodina?