25.12.2016.

Nagradni foto konkurs „Srbija - #SveStoVolim”


U okviru istoimene zimske promotivne kampanje, Turistička organizacija Srbije (TOS) organizuje nagradni foto konkurs „Srbija - #SveStoVolim“

U okviru ovog šestonedeljnog nagradnog foto konkursa, koji je počeo 16. decembra svi zainteresovani imaju priliku da na adresi www.svestovolim.rs osvoje sedmodnevno zimovanje na Staroj planini za dvoje, kao i nedeljna vikend putovanja, saopšteno je iz TOS-a.

Za učešće u foto konkursu potrebno je postaviti fotografiju napravljenu u Srbiji na sajt, ulepšati je ponuđenim ukrasima i napisati šta je to što u Srbiji volite tokom zime. Nakon toga građani mogu da glasaju.

Svake nedelje u periodu do 27. jabuara biće dodeljivana vikend putovanja za dvoje. Nedeljni pobednici mogu osvojiti vikend na Zlataru, Tari, Zlatiboru ili u Sokobanji, Ribarskoj ili Prolom banji.

Nakon svih šest nedelja biće proglašen pobednik konkursa koji će osvojiti sedmodnevno zimovanje.

Svakog ponedeljka biće poznata imena nedeljnih pobednika, dok će pobednik celog konkursa biti proglašen 27. januara iduće godine.

Više informacija o načinu učešća u ovom nagradnom konkursu, može se dobiti na sajtu svestovolim.rs, kao i na fejsbuk stranici Turističke organizacije Srbije.

Prema sprovedenim istraživanjima, turisti se danas najčešće o destinacijama informišu putem online kanala komunikacija i zato se Turistička organizacija Srbije odlučila da i ove godine pokrene konkurs i intenzivira promociju putem fejsbuka, Instagram-a i Tvitera.

izvor: Tanjug, foto: nenetus/freedigitalphotos.net