01.12.2016.

Kako da sve puca od strasti - kao nekada


Na početku veze ste cepali odeću jedno drugom jer ste jedva čekali da budete goli i da imate seks
Sada ne pamtite kada ste poslednji put vodili ljubav? Ovi saveti će vam pomoći...

Uvedite fantazije

Ne morate da se ubacite u uloge doktora i nestašne sestre, već se potrudite da svom partneru diskretno"zagolicate maštu". Senzualno raspoloženje svakako će "skočiti" ako šapatom (dok ste zajedno) ili pozivom ili porukom (ako ste trenutno odvojeni) podsetite partnera na neki zajednički seksi trenutak, kažete mu da biste večeras voleli da se posvetite masaži leđa ili ljubljenju vrata... Potrudite se da partneru maštovito najavite što će se dogoditi tek za nekoliko sati, jer će neizvesnost, misterija i seksi ton značajno povećati želju da taj trenutak konačno dođe.

Usmena predigra

Pripadnice lepšeg pola dokazano su sklonije "pričama na jastuku". U zavisnosti od željenog efekta, pričajte jedno drugome romantične, nežne ili seksi-nestašne priče.

Izgledajte neodoljivo

Uložite nekoliko minuta više u svoj izgled, bez obzira da li pripadate jačem ili lepšem polu. Sjajna kosa, malo omiljenog parfema i pažljivo odabrani "outfit" učiniće vas još privlačnijim partneru.

Poigrajte se

Da li ste znali da za neke parove vođenje ljubavi ne mora da se završi seksom u klasičnom smislu? Razne masaže, maženje, ljubljenje, načini su da senzualno pokažete partneru koliko vam je stalo.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: radnatt/freedigitalphotos.net