15.12.2016.

"Holidej in" na Telepu kupio Miodrag Kostić


Novi vlasnik hotela "Holidej in" na Bulevaru Evrope, odnosno hotela "Kraun plaza" je novosadski privrednik Miodrag Kostić

Kostić trenutno pregovara sa velikim hotelskim lancima, kako bi njihovim imenom brendirao svoj novi hotel, piše "Blic".

"Holidej in", koji nikada nije otvoren, izgradila je "Aleksandar gradnja", u vlasništvu Vojislava Gajića, ali prema svemu sudeći novi hotel neće nositi to ime. Zgrada od 8.500 metara kvadratnih počela je da se gradi pre šest godina i u nju je uloženo 11 miliona evra.

Po prvobitnom planu, odgovaraće zahtevima za internacionalnu kategorizaciju 4+ zvezdica i prvenstveno će biti namenjen poslovnom svetu. Osim vrhunskog smeštaja, na raspolaganju će biti i velnes zona sa zatvorenim bazenom, konferencijski centar sa više multifunkcionalnih sala, restoran internacionalne kuhinje i drugi dodatni sadržaji.

Kada je reč o smeštajnim kapacitetima, u ponudi će biti 124 komforne sobe, uključujući i dve sobe za osobe sa posebnim potrebama, kao i specijalni klub, odnosno sprat sa posebno opremljenim sobama i apartmanima. Zgrada je završena 2013. godine.

Prema planu, objekat je imao osam spratova i dva povučena, a izgrađeno je devet spratova i jedan povučen. Skupština Novog Sada pre dve godine legalizovala je objekat.

izvor: Blic, agencije, foto: instagram.com/nsinfo