13.11.2016.

Zablude o romantičnoj večeri


Na početku veze, sve puca od želje, pa nikakve posebne pripreme nisu potrebne za vatrene susrete

Kako vreme prolazi, parovi se na različite načine dovijaju ne bi li probudili uspavane strasti. Jedna od taktika koju i seksualni terapeuti predlažu je izlazak u restoran na večeru sa svećama. Međutim, ova ideja je mač sa dve oštrice. Zvuči romantično, ali ne mora tako i da se završi.

Jer, kombinacija obilne hrane, vina i sveća pre obećava želju za snom po povratku kući nego za gužvanjem postelje. Još ako je napolju hladno, sa seksom možete da se oprostite jer ćete zadremati čim se u toplom domu ugrejete. Umesto toga, bolje je da večeru pripremite kod kuće.

Hrana je manje bitna, važno je da odvojite vreme kako biste se posvetili jedno drugom, pa isključite telefone i zamolite nekog da vam pričuva decu. Ne preterujte sa hranom i pićem. Najbolji izbor za laganu večeru su morski i orašasti plodovi, crna čokolada i bobičasto voće, jer poboljšava cirkulaciju. Oprezno i sa svećama - ako ste umorni i pospani, najbolje da ih izbegavate. Za romantičnu atmosferu u tom slučaju neka se pobrine muzika.

izvor: novosti.rs, foto: nenetus/freedigitalphotos.net