09.11.2016.

"Svi pričaju o Bejlu, a Tadić?"


Filip Kostić rekao je da Srbija ima veliku zvezdu u svojim redovima, o kojoj bi mediji trebalo da pišu u jednakoj meri kao o Garetu Bejlu

Kapiten Branislav Ivanović je predstojeći duel sa Velsom u Kardifu krstio kao „najznačajniji meč u novijoj istoriji srpske reprezentacije“, a Kostić tvrdi da je značaj izuzetno veliki.

„Važan meč je pred nama, sigurno ne odlučujući, jer ostalo je još dosta da se igra. Vels ima pred sobom imperativ, posle kiksa u meču sa Gruzijom, a mi opet želju da nastavimo sa dobrim igrama i ostvarimo rezultat koji bi nas sve učinio zadovoljnim“, kaže Filip Kostić, jedan od naših aduta na travi stadiona „Milenijum“.

Nije tajna, Velšanima mnogo toga zavisi od jednog igrača, Gareta Bejla, ali Kostić smatra da i Srbija ima svog Bejla u ovom trenutku...

„Kažu da Bejl sam rešava utakmice, istina je da se nalazi u dobroj formi, ali zar nije isti slučaj sa Tadićem. Videli smo koliko ima asistencija, golova...Važno je,ipak, da budemo tim, a uvek će neko od pojedinaca da iskoči“, ističe Filip Kostić.

Povratnik u najbolji nacionalni tim Ivan Obradović ponovo je u društvu koje ga čini srećnim...

„Sve me podseća na vreme kada smo krčili putu do Južne Afrike. Oseća se hemija, dobra, zdrava atmosfera. Raduje me da sam dobio poziv selektora i naravno sve ću učiniti da budem deo tima koji dobija. Izašao sam bio iz povrede, imao kontinuitet u Anderlehtu B kako bi se spremio za mačeve u belgijskoj ligi i zaista se dobro osećam“, rekao je Ivan Obradović.

Danas se saigračima u reprezentaciji priključio i defanzivac Nemanja Pejčinović, koji je uskočio naknadno posle povrede Jagoša Vukovića.

izvor: b92.net, agencije, foto: fkvojvodina.rs

ES!NFO esrbija.info