08.11.2016.

Sajam zapošljavanja u Novom Sadu - 17. novembra


Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) - Filijala Novi Sad poziva poslodavce i nezaposlena lica na Sajam zapošljavanja
u organizaciji Grada Novog Sada i Filijale Novi Sad NSZ, koji će biti održan u četvrtak, 17. novembra, od 10 do 15 časova, u Zapadnom holu „Spensa“ u Novom Sadu.

Svoje učešće na sajmu poslodavci mogu prijaviti do 10. novembra, u prostorijima Filijale Novi Sad, Alberta Tome 2 (kancelarija 12, u prizemlju). Prijavu je moguće dostaviti i mejlom, na adresu: dragana.jaksic@nsz.gov.rs. Bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i telefonom, na broj: 021/4885-521.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlena lica da pre dolaska na sajam završe obuku za aktivno traženje posla, u organizaciji filijale (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti), kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcu.