12.11.2016.

Najveće tajne u seksu - Da bi veza bila dobra i uspešna


Da bi veza bila dobra i uspešna, odmah počnite da radite sledeće stvari...

1. Kvantitet može biti u opadanju kako idu godine, ali kvalitet bi generalno trebao da bude u porastu.

2. Oboje imate isto pravo na orgazam i ničiji nije važniji od onog drugog.

3. Kompromis je tajna dobrog seksa pa ako on nešto voli, a vi niste neki obožavatelj, učinite to zbog njega pa će on učiniti nešto zbog vas.

4. Ako ne želite da upadnete u zamku seksualne monotonije, morate biti otvoreni za eksperimente i isprobavanje novih stvari.

5. Seks šopovi mogu biti itekako korisni, iako trenutno možda mislite suprotno.

6. Nemojte na seks gledati kao na nešto ozbiljno, već kao na dobru zabavu. Toliko stvari može biti pogrešno u seksu, ali način na koji reagujete na njih ih može ispraviti. Npr. kada se dogode neki čudni zvukovi. Opustite se!

7. Nikada nemojte koristiti seks kao sredstvo ostvarivanja vaših ciljeva, odnosno kontrolisanja partnera, jer iz toga neće proizaći ništa dobro, piše Index.hr

8. Samo zato što ste dugo u vezi te ste imali seks milion puta, to ne znači da od sada seks morate samo odrađivati. I dalje se trudite da ga učinite posebnim, kad god ste u prilici.

9. Sasvim je normalno da vam se ponekad ne da, jer vas muče brige izvan spavaće sobe. Ali, dokle god ne prolazi previše vremena između vaših seksualnih sednica, ne dižite paniku.

izvor: b92.net, index.hr, agencije, foto: radnatt/freedigitalphotos.net