14.11.2016.

Najgori ljubavni saveti koje neko može da vam da


Razmišlajte svojom glavom umesto što ćete slepo verovati u sledeće tvrdnje

Ne morate uvek da poslušate baš svaki savet, naročito sledeća 4 saveta koja vam mogu upropastiti šanse za normalnu i dugu vezu.

Ukoliko vam i najbolja drugarica uputi jednu od ovih rečenica dobro se zamislite pre nego što je poslušate, piše Cosmopolitan.

“Moraš da nađeš gospodina Savršenog” 

Baš niko na ovom svetu nije savršen. Svi imaju mane, pa bi bilo nerealno očekivati nekog bez ijedne. Ali, tu svakako postoji gospodin dovoljno dobar (savršen samo vama), koji će zadovoljiti barem sve one najvažnije stvari.

“Ne javljaj se 3 dana nakon dejta” 

Koliko ste puta čuli ono da žena nikada ne bi trebala da se javi prva? Ili da ne bi trebala da se javi najmanje 3 dana nakon dejta? Ako vam je bilo lepo, zašto mu ne bi to stavili do znanja? Porukom zahvalnosti na lepoj večeri bićete pristojne i zainteresovane, ali ne i očajne. A i njega ćete svakako malo ohrabriti.

“Nemoj da spavaš sa njim pre trećeg izlaska” 

Činjenica je da broj nije bitan, 3 ili 13 – bitno je koliko to želite i koliko mu verujete.

“Moraš malo da glumiš” 

Kako ćete sa nekim da uspostavite iskrenu vezu, ako niste iskreni? Nema potrebe za glumom, budite ono što jeste. Ali, to svakako nije zeleno svetlo za to da mu ispričate životnu priču na prvom sastanku. Malo tajnovitosti je uvek dobra odluka.

izvor: b92.net, agencije, foto: stockimages/freedigitalphotos.net