26.11.2016.

Kako da seks nikada ne bude dosadan - Od OK seksa do noći za pamćenje


Nekada je seks spektakularan, nekad biste ga ocenili onako, osrednje. Ali, ne treba vam mnogo truda da svoju seksualnu rutinu pretvorite u nešto spektakularno

Seks ekspert Sedi Elison otkriva nekoliko trikova kako da OK seks postane noć koju nikad nećete zaboraviti.

Kontakt očima
To je jedan od načina koji uvek “radi” kada treba da probudite bliskost među vama. "Kontakt očima produbljuje vašu emocionalnu povezanost, što za uzvrat povećava seksualnu želju", kaže Elisonova.

"Gledajte se u oči barem minut tokom odnosa. Možda ćete u tom trenutku biti napeti, ali vredeće, osećate se povezaniji".

Izazivajte se
Istražujte erogene zone jedno drugom, sve dok vam to ne postane nepodnošljivo izazovno. "Približavajte se orgazmu dodirima, a kada ga doživite, to će biti eksplozija strasti", objašnjava seks ekspert.

Zbližite se… bukvalno
 "Kontakt kože o kožu će doprineti da se osećate blisko i brzo će zagrejati atmosferu".

Probajte novu lokaciju
Ostavite sve što radite i odvedite je do kuhinje, kauča u dnevnoj sobi, kupatila… gde god vam odgovara, samo da je izvan spavaće sobe.

"Promena lokacije je uzbudljiva i budi neka nova čula", kaže Elison.

Probudite čula
Uzmite maramu i naizmenično stavite jedno drugom na oči.

"Kada 'onesposobite' jedno čulo, druga se bude", kaže seks ekspert Drugim rečima, kada su vam oči zatvorene, svaki dodir ćete osećati intenzivnije. Možete da pustite i neku muziku ili da joj stavite slušalice u uši, tako da bude u svom svetu dok vodi ljubav sa vama.

A onda se zamenite, treba oboje da uživate.

Koristite lubrikant
Ne potcenjujte moć lubrikanta, to nije samo za žene koje imaju problem sa suvom vaginom. Lubrikant svima može da pomogne da uživaju u intenzivnijem odnosu koji traje duže jer smanjuje trenje.

izvor: mondo.rs, agencije, foto: adamr/freedigitalphotos.net