21.11.2016.

Evo na šta muškarci obraćaju pažnju tokom seksa


To sigurno neće biti vaš lak na noktima ili pak poneka urasla dlačica na bikini zoni. Žene uglavnom razmišljaju o tim stvarima i misle da će partner to primetiti

Muškarci više obraćaju pažnju na hemiju i povezanost koja je izmedju vas i slobodu tokom seksa.

1. Preuzmite inicijativu 

Ako neke stvari radimo mehanički i razmišljamo o svakom potezu unapred, delovaćemo pomalo nezainteresovano. Dakle pokažite malo uzbuđenja, preuzmite inicijativu i opustite se u ovom ljubavnom činu.

2. Pokreti tela 

Ako ste sramežljive i ukočene, to morate promeniti. Uključite celo telo i dodajte malo senzualnosti- momci to vole. Pokažite da maksimalno uživate u trenutku.

3. Pogled 

Gledanje u oči i odmeravanje njihovog tela je sve što dolazi u obzir. Nikakvo gledanje okolo i odmeravanje sopstvenog tela jer ćete delovati nesigurno.

4. Dah ili glas 

Tokom seksualnog odnosa, ono što istinski može zadovoljiti i uzbuditi vašeg partnera je način vašeg disanja, ili neki „bezobrazni“ šapat na uvo. Uz pomoć uzdaha oni mogu da procene kada su na pravom putu i koliko ste zaista uzbuđene.

5. Sveža depilacija ili seksi rublje 

To ne mora biti obavezno, ali time dokazujemo da smo razmišljale u napred o seksu i momcima to inponuje. A vi ćete imati veće samopouzdanje.

izvor: b92.net, agencije, foto: radnatt/freedigitalphotos.net