Voša u Nišu - svečani doček (DIREKTAN PRENOS, Arena, sajt FKV)


Fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Radničkog u Nišu, u okviru 14. kola Super lige Srbije

Prenos utakmice na kanalu Arena 1.

Tekstualni prenos meča od 17 časova možete pratiti uživo na sajtu FKV.

Ekipe će nastupiti u sledećim sastavima:

Radnički: Bajić – Bulatović, Pavkov, Arsić, Petrović – Mrkić, Jovanović, Stanković, Radivojević – Apostolović, Mitrović.

Vojvodina: Kordić – Lakićević, Planić, Kovačević, Antić – Maksimović, Jovančić – Malbašić, Paločević, Meleg – Trujić.


Uoči današnjeg derbija 14. kola Super lige Srbije, predsednika Upravnog odbora FK Vojvodina Vojislava Gajića i ostale članove delegacije “stare dame” srdačno su primili gradonačelnik Niša Darko Bulatović, član Gradskog veća za omladinu i sport Branislav Kačar, predsednik FK Radnički prof. Radan Ilić, potpredsednici Bojan Marinković i Dragan Pavlović vlasnik hotela “Predejane” i domaćin delegacije Dragan Milošević predsednik Kluba privrednika Niša.

U prijateljskom razgovoru, istaknuta je važnost saradnje dva grada i prijateljskih klubova, koji će u 17 časova odmeriti snage na Gradskom stadionu.

Tom prilikom, predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić zahvalio se na srdačnom dočeku i istakao da FK Radnički i njegovo rukovodstvo poslednjih godina čine ogroman napor da podignu nivo fudbala i regularnosti naše lige, što doprinosi buđenju interesovanja za sport u tradicionalnim centrima fudbala kakav je Niš, kao grad sa bogatom fudbalskom istorijom, na zadovoljstvo ljubitelja fudbala u Srbiji i regionu.

Fudbalski klub Vojvodina je ponosan na činjenicu da je deo tog tima i naš sugrađanin, vrsni mladi stručnjak Milan Rastavac.

izvor: fkvojvodina.rs
POPULARNO