11.10.2016.

U Irish pub-u održan kasting za Oktoberfest


Ulaznice po ceni od 200 dinara za mogu se naći na portalu i prodajnim mestima GIGSTIX-a

Oktoberfest će se održati 28. i 29. oktobra u Master centru Novosadskog sajma u organizaciji Color Press Grupe, a pod pokroviteljstvom Grada i Nemačko-Srpske Privredne komore.

Pored brojnih domaćih i stranih DJ-eva publiku će zabavljati i Zvonko Bogdan, The Frajle, Orthodox Celts, Gift, Ničim izazvan i mnogi drugi.

Ulaznice po ceni od 200 dinara za mogu se naći na portalu i prodajnim mestima GIGSTIX-a, a detalji o rezervaciji stolova i programu svi zainteresovani mogu pogledati na web adresi www.oktoberfest2016.rs.

U Irish pub-u u Novom Sadu održan je kasting za osoblje prvog Novosadskog Oktoberfesta.

Preko četrdeset prijavljenih kandidata i kandidatkinja takmičilo se u nošenju krigli. Svaki kandidat morao je pred žiri da iznese po tri krigle u svakoj ruci. Žiri je pored spretnosti kandidata ocenjivao i izgled i nastup. Kandidatima su postavljana pitanja o poznavanju nemačkog jezika, o pivarstvu, hrani i ostalim karakteristikama koje obeležavaju ovakvu manifestaciju. Izabrano je dvadeset kandidata koji će pored usluživanja gostiju na Oktoberfestu učestvovati i u svim promotivnim aktivnostima koje će prethoditi ovoj manifestaciji.

Članovi žirija bili su: Nenad Pagonis frontmen grupe Jurassic Rock, Nemanja Vujović - Nichim Izazvan bend, Milan Knežević - Apatinska pivara, Vladimir Tamas - Calsberg Srbija, Zoran Guteša - Lion Pub, Eichbaum pivo, Miša Perković - Irish Pub.

izvor: rtv.rs, agencije, foto: ilustracija, franky242/freedigitalphotos.net