28.10.2016.

Popusti za starije sugrađane na Spensu


U toku je Nedelja penzionera koja se održava na Spensu

a organizuje je Udruženje penzionera Novog Sada povodom obeležavanja 70-godišnjice postojanja i rada i dobijanja Oktobarske nagrade grada Novog Sada za 2016. godinu.

Po rečima predsednice Olge Kovač, Udruženje penzionera Novog Sada za svoj rad je do sada dobilo brojne nagrade i priznanja, među njima i Oktobarsku nagradu, a veliku podršku akciji Nedelji penzionera je pružio Spens, koji je ustupio svoj objekat sugrađanima.

– Sportski i poslovni centar „Vojvodina” kao radna organizacija je odlučio da počasti penzionere brojnim popustima u određenim radnjama – ističe Olga Kovač.

Zakupci lokala na Spensu su se pridružili akciji, koja traje do 31. oktobra, i omogućili popuste potencijalnim kupcima na robu i usluge iz svog asortimana.

„Očni centar dr Stevanović” odobrava deset odsto popusta za naočare za daljinu i blizinu, koliko i „Chery Company” (prodavnica sportske opreme JOMA) na celokupan asortiman. Isti popust na celokupan asortiman daju i „Maxers” (prodavnica ženske i muške konfekcije), zlatara „Helena”, „Grafart” (trafika pored službenog ulaza 1) za asortiman knjiga, TR „Blic” će odobriti dodatni popust od deset odsto na određene artikle (Q&Q i Daniel Klein satove, Zippo upaljače i Victorinox nožiće).

Potencijalne putnike u turističkoj agenciji „Bonaca tours” očekuje do 20 odsto popusta na njihove aranžmane. „Studio moderna” (dormeo) će omogućiti deset odsto popusta na sve proizvode koji nisu na akciji.


Kupon u „Univereksportu”

Svi penzioneri u „Univereksportu” na Spensu će u subotu dobiti kupon koji će im doneti deset odsto popusta na iznos računa, ali je potrebno da to potvrde penzionim čekom na info-pultu na Spensu. Popust se neće obračunavati na akcijske artikle, cigarete, štampu, elektronske dopune i zaključane cene.

izvor: dnevnik.rs, foto: instagram.com/nsinfo