09.10.2016.

Novi rok za prijavu u akciji Najbolje iz Srbije


Zbog velikog interesovanja kompanija za učešće u akciji "Najbolje iz Srbije 2016", Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija produžili su rok za prijavu do 14. oktobra.

Kompanije mogu onlajn da prijave svoje brendove za "Najbolje iz Srbije" na novom sajtu akcije www.najboljeizsrbije.rs, saopštila je PKS.

"I ove godine interesovanje kompanija koje žele da učestvuju u akciji je veliko. Veoma je značajno što kompanije iz svih krajeva Srbije prepoznaju mogućnost da osvajanjem renomiranog priznanja, unaprede prepoznatljivost i pozicioniranost na tržištu. Svi prijavljeni brendovi biće vidljivi na sajtu akcije od 19. oktobra, kada počinje glasanje potrošača, poslovnih partnera i stručne javnosti", rekao je glavni koordinator akcije "Najbolje iz Srbije" Mihailo Vesović.

Nagrada "Najbolje iz Srbije" prepoznata je kao jedno od najkredibilnijih priznanja u Srbiji, a brendovi se biraju prema utvrđenoj metodologiji, na osnovu rezultata glasanja potrošača i stručne javnosti, kao i tržišno - finansijskih parametara i ocena stručnog žirija.

Ove godine priznanja se dodeljuju u 24 kategorije, među kojima su i tri nove - najuspešnije startap preduzeće, najbolja turistička i privredna manifestacija u Srbiji.

Pobednici, koji će biti proglašeni krajem novembra, dobijaju pravo da znak "Najbolje iz Srbije" koriste kao simbol kvaliteta i poverenja na proizvodima, kao i u promotivnim i marketinškim aktivnostima.

Kao i prethodnih godina Ministarstvo će, u saradnji sa najvećim trgovinskim lancima, za dobitnike organizovati "Top korner".

Učešće u akciji je besplatno.

izvor: Tanjug, foto: ilustracija, Gualberto107/freedigitalphotos.net

ES!NFO esrbija.info