27.10.2016.

Ne prestaje zapošljavanje u Delfiju - sada u novoj hali


U protekla dva meseca zaposlili još 200 naših sugrađana

- Kompanija „Delfi” privodi kraju sve građevinske radove na novoj fabrici u Novom Sadu i sada smo u novoj hali koja je prostrana i opremljena najsavremenijom opremom, kažu iz te američke automobilske industrije u kojoj je trenutno zaposleno 1.400 Novosađana, a koja ne prestaje da prima nove radnike. - Zaposleni su zadovoljni zato što na ovoj lokaciji ima više prostora nego na prethodnoj, posedujemo veću i lepšu kantinu, kao i više zajedničkih prostorija.

„Delfi” nastavlja aktivno zapošljavanje na različitim pozicijama, a naročito su im potrebni operateri na montaži i sečenju, radnici u magacinu i održavanju, ali i specijalisti, poput inženjera i ostalih pozicija u proizvodnji, logistici i kvalitetu.

- Naša kompanija mesečno primi oko 500 prijava, a svi potencijalni kandidati mogu nam poslati svoju radnu biografiju na zvaničnu imejl-adresu za konkurisanje delphiposao@­delphi.com ili nam doneti lično u fabriku na adresu Privrednikova 20, Radna zona „Sever 2”, kažu iz „Delfija”.

Iako ta američka kompanija konstantno prima nove radnike, ima i onih koji su nakon nekog vremena napustili firmu jer se, kako kažu sagovornici Dnevnika, nisu pronašli u toj industriji. Ipak, to nije imalo značajan uticaj na njihovo poslovanje, što potvrđuje i podatak da su u protekla dva meseca zaposlili još 200 naših sugrađana.

izvor: dnevnik.rs, foto: novisad.rs

POPULARNO