10.10.2016.

Sudija "skinut" sa liste za utakmicu Mladost - Vojvodina


Utakmicu između Mladosti i Vojvodine, zakazanu za nedelju u 17 časova u Lučanima, neće suditi Vlado Glođović iz Vrbasa, koji u ponovljenom delegiranju nije uvršten na listu za predstojeće 12. kolo.


Nakon burne nedelje u Sudijskoj organizaciji, i Fudbalskom savezu Srbije generalno, koja je rezultirala smenom prvog čoveka sudijske komisije Miroslava Radomana, došlo je do poništenja kompletnog delegiranja za naredno kolo, a danas je na sajtu Superlige objavljen novi raspored.

Duel u Lučanima sudiće Zemunac Igor Stojiljković sa pomoćnicima Milanom Mihajlovićem i Draganom Bogićevićem što bi, ukoliko ostanu pri svojoj odluci u međuvremenu objavljenoj javno, trebalo da znači da Vojvodina neće izaći na teren, piše Mondo.

Naime, delegiranje Glođovića iz Vrbasa, ali i dvojice pomoćnika koji su iz Novog Sada za meč novosadske Vojvodine bila je samo poslednja u nizu spornih odluka Radomana i njegovih saradnika, posle čega je reagovao FSS i smenio nekada poznatog arbitra i postavio komisiju od tri člana, koja će ubuduće voditi brigu o odabiru sudija.

Istog dana poništene su odluke donete za 12. kolo, koje će biti odigrano od petka, do nedelje, a sve se podudarilo sa oštrim saopštenjem Mladosti iz Lučana, kluba koji je želeo da ukaže na nelogičnosti – da im Novosađani sude u meču sa Novosađanima, piše Mondo.

Uprkos tome što su čelnici Vojvodine zapretili da neće odigrati meč, ako ne bude sudio Glođović, za poslednji susret kola određen je mladi Stojiljković iz Zemuna, rođen 1983. godine.

izvor: mondo.rs, agencije

POPULARNO