15.10.2016.

Komunalna policajka uhvaćena u krađi?


Komunalna policajka iz Kraljeva uhvaćena je pre nekoliko dana kako krade sveže meso i suhomesnate proizvode u marketu u tom gradu

U dopisu DIS marketa koji je poslat načelniku Gradske uprave u Kraljevu, oni traže da "pošto se radi o krađi, ne žele da policajka prođe nekažnjeno za ovaj sraman čin“.

Uz pismo je dostavljena i izjava radnika, kao i kopije bar kodova koje je osumnjičena skinula sa mesa i tako pokušala da prođe neprimećeno pored kase.

Komunalna policajka je sa mesa i mesnih prerađevina koje je ukrala skidala bar kodove i bacala ih, a meso stavljala u službenu torbu koju je nosila, piše list "Alo."

"U poslednje vreme je primećeno da se kradu sveže meso i suhomesnati proizvodi. Pomoću video-nadzora primećene su dve osobe ženskog pola kako kradu meso. Počeli su da ih prate i u sinhronizovanoj akciji uhvatili ih kada su htele da izađu iz marketa."

"Kada su im zatražili da im pregledaju torbu komunalna policajka je fizički nasrnula na obezbeđenje, ne dozvolivši im da to učine. Pozvana je i policija i tek kada su stigli policajci, pristala je da otvori torbu. U njoj je pronađeno: kilogram junećeg buta, suhomesnati proizvodi na meru, voćni jogurt i krem za kuvanje", rekao nam je jedan od radnika u DIS-a.

Komunalna policajka, za koju se saznalo da joj je to posao tek kada je policija stigla u DIS, privedena je u policijsku upravu na saslušanje.

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić rekao nam je da je upoznat sa tim slučajem, ali da će se o detaljima i sprovođenju unutrašnje kontrole baviti načelnici Gradske uprave i komunalne policije u Kraljevu, međutim, oni su bili nedostupni za bilo kakve komentare o tom slučaju, piše list.

izvor: Alo, mondo.rs, agencije, foto: ilustracija, Ambro/freedigitalphotos.net