15.10.2016.

Izmena režima saobraćaja linija 1, 6, 8, 11a, 11b i 13


Za vreme trajanja maratonske trke u Novom Sadu

GSP obaveštava svoje korisnike usluga da će, u skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, za vreme trajanja maratonske trke u Novom Sadu 16.10., autobuske linije broj 1, 6, 8, 11a, 11b i 13 saobraćati izmenjenim režimom. Autobusi menjaju trasu i to:

Linije broj 1 i 8 
Vozila na ovim linijama, okretanje na Limanu obavljaju desnim skretanjem iz Fruškogorske ulice u Ulicu Narodnog Fronta, zatim desno na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar cara Lazara do Ulice Fruškogorske i dalje nastavljaju postojećom (redovnom) trasom.
Vreme do sledećeg polaska izdržavaju na stajalištu Narodnog frona – Fruškogorska.

Linija broj 6
Smer Adice  - Podbara:  Iz Jevrejske ulice skreću levo u Uspensku ulicu i okretanje obavljaju na terminalu u Šafarikovoj ulici.
Smer Podbara - Adice:  Iz terminala u Šafarikovoj skreću u Jevrejsku ulicu i dalje nastavljaju postojećom (redovnom) trasom.

Linije broj 11a i 11b
Vozila na ovim linijama neće saobraćati za vreme trajanja Novosadskog maratona

Linija broj 13
Vozila na ovoj liniji okretanje na Limanu obavljaju desnim skretanjem u Fruškogorsku ulicu sa Bulevara cara Lazara, zatim desno u ulicu Narodnog fronta na Bulevar oslobođenja desno i dalje Bulevarom oslobođenja nastavljaju postojećom (redovnom) trasom.
Vreme do sledećeg polaska izdržavaju na stajalištu Narodnog frona – Fruškogorska.


AUTOBUSI NA IZMENJENOM DELU TRASE LINIJA BROJ 1, 6, 8 I 13 KORISTE POSTOJEĆA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA

ES!NFO esrbija.info