15.10.2016.

I palačinke besplatne za trudnice u Novom Sadu


Tako da će buduće mame nedeljom moći besplatno da dobiju i picu i palačinke

Nakon informacije da trudnice u Novom Sadu nedeljom u jednoj priceriji imaju besplatnu picu, Udruženju građana "Novi Sad" javila se i vlasnica palačinkarnice "Sviti tviti" sa idejom da u toj palačinkarnici sve trudnice nedeljom imaju besplatne palačinke.

Vlasnica palačinkarnice Una Dobrković rekla je Tanjugu da će ubuduće sve trudnice koje nedeljom, od 16 do 23 sata, dođu u palačinkarnicu "Sviti tviti" koja se, baš kao i picerija u kojoj je za trudnice besplatna pica, nalazi u novosadskoj četvrti "Detelinara" u Ulici Veselina Masleše, imati besplatne palačinke.

"Ideja navedene picerije, koja nam se nalazi u komšiluku, jako nam se svidela pa smo odlučili da i mi darujemo trudnice palačinkama, tako da će buduće mame nedeljom moći besplatno da dobiju i picu i palačinke", rekla je Dobrković.

Članica Udruženja građana "Novi Sad" Biljana Gavrić, koja je do sada organizovala niz humanitarnih akcija, rekla je Tanjugu, da je na ponos Novog Sada to što se trudnicama nude ovakve pogodnisti.

"Sve ove ideje se sprovode sa ciljem pospešivanja rađanja kakao bi imali što više trudnica, odnosno što više beba i novih malih Novosađana. Očekujem da će se ovoj akciji koja je spontano krenula pridružiti još neki uspešni ugostitelji i privrednici", rekla je Gavrić.

izvor: Tanjug, foto: ilustracija

Detelinara: Besplatna pica za trudnice