11.10.2016.

Gde žene žele - dodire


One žele da stimulišete i neke druge delove, koje često zanemarujete

Žensko telo nisu samo vagina, grudi i guza. Najviše neravnih završetaka ima upravo na tim delovima tela, ali ona će vam biti zahvalna ako stimulišete i ostale devole njenog tela, barem tokom predigre. Evo gde dame žele da ih dodirujete.

1. Kosa
Za žene odlazak kod frizera ne znači samo ulepšavanja - farbanje kose, šišanje, feniranje, za njih su način da se opuste. Ako nežno zaronite prste u njenu kosu, budite sigurni da će joj se žmarci zadovoljstva spustit niz kičmu. Nežno, kružnim pokretima masirajte joj glavu i spušajte dodir do vrata, a ona će vam se potpuno prepustiti u tom užitku.

2. Karlica
Posvetite pažnju karlici, ali odolite iskušenju da "skliznete" do vagine. Kao što damama prijaju poljupci i dodiri po unutrašnjoj strani butina, jednako im prijaju i dodiri i poljupci po ovom delu tela.

3. Unutrašnja strana butina
Dodiri po unutrašnjoj strani butina, bez dodirivanja intimne zone, sjajna su uvertira za ono što predstoji. "Zagrejte" prste mazeći je po ovom delu tela, ne štedite poljupce, približite se "vrućoj tački", ali ne dodirujte vaginu. Na taj način ćete je "zaludeti" pre nego što pređete na pravu "akciju".

4. Ušna školjka
Dodiri, poljupci, pa i nežno grickanje ušne školjke poslaće joj žmarke niz kičmu. Ovaj deo tela je veoma osetljiv, a većina žena gotovo je u drugoj dimenziji kada oseti usne svog partnera na ušnoj školjki.

5. Dlanovi
Ljudi se obično pomažu svojim šakama da partneru pruže zadovoljstvo, ali retko shvataju da i stimulacija šaka pruža zadovoljstvo. Osim toga, to je idealan način je malo izazovete i stimulišete kada ste negde u društvu, a da drugima ne bude neprijatno zbog toga. Jednostavno prstom nežno prelazite preko njenog dlana - delovaćete joj osećajnije i privlačnije.

6. Zadnja strana kolena
Muškarci gotovo i ne razmišljaju o stimulaciji ovog dela tela, a prilično je osetljivo. Ako nežno prstima prelazite po zadnjoj strani njenih kolena dok sedite na javnom mestu, budite sigurni da će vas "zaskočiti" već na vratima kada stignete kući. Ipak, ne zaboravite da malo pažnje posvetite ovom delu tela i kada ostanete sami.

7. Donji deo leđa
Kada muškarac drži ruku na donjem delu leđa svoje partnerke dok hodaju, to deluje zaštitnički. Kada ste sami, nežno prelazite jezikom duž njene kičme, a zatim zaršite malim poljupcem na donjem delu njenih leđa. Sigurni smo da će srce početi ubrzano da joj kuca.

8. Potiljak
U drevnom Japanu muškarci su smatrali da je potiljak veoma privlačan deo ženskog tela jer su žene uglavnom bile tako obučene da je ovo zapravo bio skoro jedini vidljivi deo tela. U moderno vreme, potiljak je nepravedno zanemaren zbog drugih centara zadovoljstva na ženskom telu, ali nikad ne zanemarujte moć poljubaca na ovom delu tela. Nežno je ljubite po zadnjem delu vrata, od ramena do linije gde počinje kosa, biće vam zahvalna.

9. Celo telo
Svaki centimetar tela pokriven je nervnim završecima koji se mogu stimulisati, ali to ne znači da treba da je ljubite i dodirujete po celom telu. Neke žene jednostavno ne podnose da im neko dodiruje lice, drugima je nepodnošljivo da im dodirujete ušnu školjku, na primer.

Da biste znali u čemu vaša partnerka uživa, moraćete sami da istražite celo njeno telo i tako ćete naučiti šta joj prija, a šta ne.

izvor: mondo.rs, foto: Pitiya/freedigitalphotos.net

POPULARNO