30.10.2016.

Fashion taxi na ulicama Novog Sada - besplatno šminkanje i vožnja


Serbia Fashion Week će se i ove jeseni pobrinuti da pripadnice nežnijeg pola nauče nešto novo o šminkanju, da stignu sigurno i besplatno na željenu lokaciju i iz taksija izađu zadovoljne

Od 29. oktobra do 2. novembra, zaustavite obeležen modni taksi koji će saobraćati ulicama Novom Sada, u kojem vas čeka profesionalni šminker.

Provozajte se do željene destinacije besplatno, izađite iz taksija kompletno našminkane i uživajte u poklonima.

Kako već sezonama unazad pred Nacionalnu nedelju mode vlada sve veće interesovanje za ovom akcijom, da ne biste "jurile taksi" po Novom Sadu, preporučujemo vam da u toku trajanja akcije pratite oficijelni Twitter nalog Serbia Fashion Weeka na kojem ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku.

Već od 7. novembra očekuje nas početak glavne manifestacije – Serbia Fashion Week, čiji će glavni program biti smešten u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma, tokom koje ćemo imati priliku da pogledamo nove modele za sezonu Jesen/zima koje nam donose preko 70 dizajnera iz Srbije, regiona i Evrope. Od 7. do 12. novembra, uživaćemo i u drugim segmentima mode – u Design Weeku, edukativnim konferencijama, svečanoj dodeli nagrada - Fashion Awards, show roomu i mnogim drugim.

izvor: rtv.rs, foto: Serbia Fashion Week, Vanja Ivosevic