19.10.2016.

5 ženskih osobina koje će nas osvojiti zauvek


Muškarci i žene su dva potpuno različita sveta, a tu tvrdnju svako od nas je barem jednom osetio na svojoj koži. To su potvrdili i brojni muškarci koji su učestvovali u anketi u kojoj je trebalo da izdvoje osobine svojih partnerki kojima se dive i zbog kojih ih vole

Izdvojili smo 5 najčešćih odgovora na pitanje - šta im topi srce?

1. Uvek me iznenadi 

Nije reč o poklonima, već o malim znakovima pažnje. Uvek sluša šta pričam i tačno zna šta volim i želim. Kada se najmanje nadam, ona me iznenadi s nekom sitnicom. Ponekad mi bude neprijatno što se ja ne setim da uradim nešto slično za nju.

2. Zrelija je od mene 

Iako radim i na radnom mestu imam veliku odgovornost, kada je reč o životnim odlukama i stvarima za koje nisam siguran, uvek se savetujem s njom. Nekako imam osećaj da će ona mnogo realnije sagleda situaciju i donosi zreliju odluku od mene. I tako na kraju i bude.

3. Vrlo je otvorena 

Ono što mi se jako sviđa kod moje supruge je to što ništa ne gura pod tepih. Na početku veze mi je to malo išlo na živce, ali sada vidim da je rešavanje problema i nesuglasica najvažnija stvar u vezi. Meni se često ne raspravlja o sitnicama, ali ignorisanje sitnica vrlo brzo može da preraste u probleme.

4. Saosećajna je 

Volim njenu nežnu i osećajnu ćud. Volim kada gleda film i razneži se. Volim kada čuje neku tužnu životnu priču i oseti potrebu da pomogne. Ta njena osobina i mene je naterala da razmišljam drugačije te s vremenom postanem bolja i saosećajnija osoba.

5. Uvek misli na sve 

Neveroatna moć moje verenice je ta što uvek razmišlja o svemu, bez obzira na sve njene obveze. Još uvek mi nije jasno kako se uvek seti šta treba da kupi, šta nismo napravili ili s kim smo se nešto dogovorili. Meni je teško da smislim šta bih da mi pripremi za ručak.

izvor: zadovoljna.hr, agencije, foto: nenetus/freedigitalphotos.net

ES!NFO esrbija.info