30.09.2016.

Novi sponzor - Voša vozi Škodu


20 kompanija uz FK Vojvodinu

Sponzorski tim FK Vojvodina postaje jači iz dana u dan. U hali 3 Novosadskog sajma, gde se ovog vikenda održava Sajam sporta, a na kojem svoj štand ima i FK Vojvodina, danas je obavljeno potpisivanje ugovora između FK Vojvodina i firme “Intersrem” DOO iz Veternika.

Ovom saradnjom, kompanija “Intersrem” obezbediće tehničku podršku za FK Vojvodina time što će klubu ustupiti svoja vozila marke “Škoda”, ali i pomoći da prostorije FK Vojvodina, kao i stadion “Karađorđe”, ubuduće budu potpuno dostupni za lica sa invaliditetom, što je potvrdio i generalni direktor FK Vojvodina Aleksandar Dunđerski.

- Potpisivanje ugovora sa kompanijom “Intersrem” i pristupanje te firme našem Poslovnom timu pričinjava nam veliku čast i zadovoljstvo. Ovo je samo još jedna potvrda toga da Vojvodina radi ozbiljno i da se ponaša društveno odgovorno prema svim segmentima našeg društva. Nadam se da ćemo u budućnosti zajedničkim snagama raditi na unapređenju svih standarda po pitanju stadiona i naših prostorija, kako bismo svim našim navijačima omogućili kvalitetan pristup i kvalitetno prisustvo na utakmicama – rekao je Dunđerski.

Zadovoljstvo zbog potpisanog ugovora izrazio je i direktor kompanije “Intersrem” Vladimir Divjak.

- Zadovoljstvo nam je zbog toga što je naša kompanija potpisala ovaj ugovor sa FK Vojvodina i zahvalio bih se čelnim ljudima kluba na tome što su našu firmu izabrali kao svog poslovnog partnera. Nadam se da će ovo biti šampionska sezona za Vojvodinu – rekao je Divjak.

Priključivanje kompanije “Intersrem” Sponzorskom pulu FK Vojvodina je još jedno veliko pojačanje za sponzorski tim kluba, koji sada broji više od 20 uglednih srpskih kompanija, stoji na sajtu kluba.

izvor: fkvojvodina.rs