17.09.2016.

Ne pokušavajte da promenite ovih 5 stvari kod muškarca


Većina žena je bar jednom videla muškarca i pomislila upravo ovo. Promeniti cipele na muškarcu nije toliko teško, ali kad menjaš muškarca, važno je znati granicu. Ovo su stvari koje ne smete da pokušavate da promenite, inače će on zameniti vas.

Njegov stil 

Neke žene smatraju da je muškarac projekat, pogotovo kad je u pitanju ono što nosi. Naravno da možete da ga promenite do neke granice, ali ako očekujete da ćete nekog ko najviše voli udobnu trenerku i mekanu majicu pretvoriti u nekoga ko nosi košulje i kravate, vreme je da odustanete od projekta.

Njegovi prijatelje 

Neki će biti super, neki će ti biti grozni, a svim njegovim prijateljima je zajednička jedna stvar - bili su tu pre vas i vrlo je verovatno da će ostati tu dugo nakon vas. Ako mislite da njegov drug ima loš uticaj na njega, to je jedno, ali ako mislite da ćete svom muškarcu moći da objasnite da želite da prestane da se viđa s nekim prijateljem zato što se vama ne sviđa... To je nešto sasvim drugo.

Njegovi hobiji 

Možda je njegov hobi neverovatno glup, možda je opasan, možda biste samo više voleli da vreme koje troši na svoj hobi provede s vama, ali ne možete da očekujete da će muškarac samo napustiti nešto što voli jer vama to ne odgovara.

Njegovi snovi 

Nešto o čemu sanja već dugo vremena neće se promeniti samo zato što se vama čini da to nema smisla. Ako ne podstičete njegove snove, to će vam sigurno zameriti, a ako pokušavate da ih ubijete, ubićete samo vašu vezu.

Njegov odnos s majkom 

Nezavisno od toga da li je to odnos u kojem on misli da je njegova majka savršena žena ili odnos u kojem on ne podnosi svoju majku, taj odnos je njegov i ne možete da se mešate u njega. Uvek možete da pokušate sa savetom, ali nemojte da očekujete da ćete moći da promenite njihovu dinamiku jer su je izgradili mnogo pre nego što ste vi bili u planu.

izvor: index.hr, agencije, foto: patrisyu/freedigitalphotos.net