27.09.2016.

Bura u medijima: Muslin našao zamenu za fudbalere Vojvodine


Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin brzo je našao rešenje i već odredio koji će igrači putovati u Katar umesto četvorice igrača koje Vojvodina nije pustila, saznaje danas agencija Beta.

Spisku igrača iz Super lige koji će u četvrtak igrati protiv reprezentacije Katara prijateljsku utakmicu dodati su Marko Gobeljić iz Napretka, Jovan Djokić iz Javora i Nikola Stanković iz Radničkog iz Niša.

Oni su naknadno priključeni timu, pošto je Vojvodina odlučila da ne dozvoli Filipu Malbašiću, Bogdanu Planiću, Novici Maksimoviću i Aleksandru Paločeviću da putuju u Katar, saznaje danas agencija Beta.

Odluka Vojvodine izazvala je veliku buru u srpskoj fudbalskoj javnosti, a novosadski klub je obrazložio da su ta četvorica igrača lakše povredjeni i da nije preporučljivo da putuju, prenosi agencija Beta.

Muslin je za predstojeću utakmicu pozvao petoricu igrača Vojvodine, a samo je Vladimir Kovačević dobio dozvolu da putuje.

Ekipa sačinjena od igrača iz Super lige sutra će otputovati u Katar, gde će u četvrtak od 18 časova po srednjeevropskom vremenu igrati protiv domaće reprezentacije.

izvor: Beta, foto: fss.rs

Vojvodina odlučila da pusti jednog od petorice pozvanih u Katar