11.09.2016.

Biznis klub za mame na Grbavici


U Mamarijumu, prvom novosadskom klubu za mame, pored brojnih radionica osiva se i biznis klub sa ciljem da sve mame koje streme ka ličnim i poslovnim postignućima na jednom mestu mogu da razmenjuju svoja iskustva i unapređuju svoja znanja i poslovanja.

"Mamarijum Biznis klub" počeće sa radom od septembra, i svakog meseca će jedna mama pričati o svom poslovnom životu, izazovima i balansiranju majčinstva, poslovnih zahteva i lične ispunjenosti.

"Biznis klub za mame pokrenuli smo da bismo omogućile povezivanje žena koje su istovremeno i preduzetnice i majke ali i onih koje tek žele da pokrenu neki svoj posao. Želimo da mamama obezbedimo atmosferu gde mogu da se povezuju i pomognu jedna drugoj u rešavanju problema vezanih bilo za posao bilo za materinstvo", rekla je Tamara Josić Šolar, jedna od osivačica Mamarijuma.

Ideja je da se u budućnosti Mamarijum biznis klub poveže i sa relevantnim institucijama i organizacijama kojima je u cilju poboljšanje i unapređenje ženskog preduzetništva. Za sve dodatne informacije i prijave, zainteresovane mame mogu se obratiti mejlom, adresa je mamarijum@gmail.com ili telefonom pozivom na broj 021/6371-636 u toku radnog vremena.

Podsetimo, pored biznis kluba za mame, Mamarijum takođe svojim čalnicama nudi edukaciju vezanu za zdravlje njih i njhove dece, a pored biznisa u planu im je i pokretanje novih sadržaja za stariju decu kao i sadržaja iz oblasti kulture.

izvor: 021.rs, agencije