Stanisavljević: Za Vojvodinu me veže ljubav - nosim pola belo pola crveno ispred TV ekrana


Aleksandar Stanisavljević veruje da je nastup Vojvodine u ovosezonskim kvalifikacijama za Ligu Evrope pokazao da srpski fudbal poseduje pravi kvalitet.

Prošle sezone došao je sa Vojvodinom na korak od ostvarenja sna i ulaska u grupnu fazu Lige Evrope, ali je bolja od novosadskog tima bila Viktorija Plzenj. Ove godine koban na poslednjem stepeniku za Vošu bio je AZ Alkmar.

– U Srbiji postoji mnogo kvaliteta što se videlo u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Nažalost i ove godine nije uspela Voša da uđu u grupnu fazu takmičenja iako su to klub, grad i navijači zaslužili.

– Voša je veliki klub sa tradicijom i klub bi igrao u Evropi na krilima punog stadiona siguran sam, tako da se nadam da će sledeće godine napokon uspeti u ovom izazovu gde se čeka uspeh plasmana u grupnu fazu već nekoliko godina – rekao je Aleksandar Stanisavljević za Hotsport.rs.

Posebno je istakao svoju ljubav prema Vojvodini i na koji način doživljava sve utakmice novosadskih ‘lala’.

– Za Novi Sad i Vojvodinu me usko veže ljubav, kako mene tako i moju porodicu, svi kolektivno pratimo Vošine utakmice, i nosimo pola belo pola crveno ispred TV ekrana kada se se igra na Karađorđu – zaključio je Stanisavljević.

izvor: Hotsport.rs, foto: Fotografije fudbalskih utakmica Jelena Grlić